Heeft uw ps3 een probleem of defect?

Alle reparaties worden op "No Cure No Pay" basis uitgevoerd. Dit wil zeggen dat wanneer de ps3 console nog nooit eerder open is geweest en de reparatie niet lukt u helemaal niets hoeft te betalen. Echter wanneer de ps3 al eens eerder door derden is open geweest of is gerepareerd dan brengen wij €15,- onderzoekskosten in rekening.


Als u informatie wilt of een afspraak wilt maken neem dan contact met ons op.
Zorg ervoor dat u het probleem goed kunt beschrijven en vermeld altijd het CECH-nummer en eventuele foutcode van de ps3. Een foto van het probleem kan vaak erg handig zijn.

 

YLOD Reparatie voeren wij niet uit!

 

Hieronder vind u meer info over de meest voorkomende problemen/defecten.

Heeft u een ander probleem of defect?

Een aantal andere problemen/defecten kunnen wij ook vaak oplossen waaronder het uitvallen tijdens het spelen of wanneer de PS3 totaal niet meer opstart. Heeft u een van deze of een ander probleem/defect? neem dan contact met ons op.


Geblokkeerd/Gebanned van PSN?

Mod menus zijn voor velen een verrijking van een game doordat je simpelweg de spelregels van een game naar je eigen hand kunt zetten..oftwel cheaten, maar het heeft ook z'n keerzijde, namelijk dat je ervoor gebanned kunt worden.
Gamers die online wel alles volgens de “regels” spelen ervaren het als spel bederving en maken er regelmatig melding van bij Sony. Sony kan je vervolgens blokkeren van PSN waardoor je niet meer online kunt.
Het bannen wordt gedaan bij het PSN account, de CID (console id) en de PSID (playstation id) van de PS3 en is niet omkeerbaar bij een originele PS3, wel bij een PS3 die is omgebouwd en op een cfw draait.

We leveren regelmatig private ID's waarmee je de PS3 weer online kunt krijgen. Deze zijn 100% clean en afkomstig van defecte consoles en worden dus NIET door meerdere personen gebruikt zoals wel het geval is bij public ID's.

Een PSN account gaat echter altijd verloren bij een ban.

De kosten van een complete ID zijn € 40,-

Voor vragen of meer info kunt u altijd contact met ons opnemen.


Leest de playstation geen spellen meer?

Als de Playstation 3 geen spellen meer afspeelt, maar u wel nog in het menu komt, dan is de kans groot dat uw Blu-Ray lens versleten is. Dat komt vaker voor.
Wij hebben veel ervaring in het vervangen van de Blu-Ray lens. De reparatie duurt gemiddeld 3-5 werkdagen.

Kijk voor het prijsoverzicht onder het tabblad Prijzen.


Moet u elke keer bij het opstarten van de ps3 de instellingen opnieuw invoeren?

Moet u elke keer wanneer u de ps3 console aanzet de beeld en tijd instellingen weer invoeren en bevestigen? Dan is hoogstwaarschijnlijk de PRAM batterij defect. Wij vervangen de PRAM batterij met een nieuwe originele batterij van Sony voor slechts €15,- incl. de batterij.