Hieronder vind u een overzicht van onze voorraad onderdelen voor de Playstation 3 Slim.

Deze onderdelen zijn door ons getest en 100% in orde. De prijzen van de onderdelen zijn zonder inbouwkosten en verzendkosten.

 

Let op: Deze artikelen zijn alleen geschikt voor professioneel gebruik. Deze blu-ray drives moeten gedemonteerd/gemonteerd en juist afgesteld worden voordat deze drive zal kunnen werken in een PS3.

Heeft u geen ervaring met het demonteren en/of monteren van een blu-ray drive loopwerk? Probeer dit dan aub niet zelf maar laat uw console door ons professional repareren. Wij bieden geen garantie op de blu-ray drivers en loopwerken indien er iets mis gaat als u deze zelf demonteert of monteert.


De kosten voor het inbouwen zijn va. €5,-.

PS3 Slim Onderdelen


Dit is een vervangende Blu-ray voor de PS3 Slim drive met type 450 lens/loopwerk.
Dit is de volledige drive inclusief KEM450 / KES450 lens, mechanisme, behuizing en pcb (printplaat).
Levering inclusief flatcable.

 

Om deze drive te laten werken in uw PS3 moet de printplaat van uw eigen drive overgezet worden naar de nieuwe drive. Als u dat niet doet zal de drive niet kunnen communiceren met uw PS3.
Let ook op dat de lenskop in de drive in de uiterste positie staat (tegen de spindle motor aan), voordat u de drive in gebruik neemt.

Deze drives zijn gereviseerd en kunnen van de buitenkant lichte sporen van gebruik tonen. Dit heeft uiteraard geen invloed op de werking.

 

Prijs € 25,00


Power Supply PSU Voeding APS-270 voor PS3 Slim.

 

AC Input:        100V-240V       2.5A-1.1A 50/60Hz
DC Output:     +12V 16.0A     +5.5V 0.9A

Deze voeding is geschikt voor de PS3 Slim en geschikt ter vervanging van zowel de APS-250, EADP-220BB, EADP-200DB en de APS-270

Let op: deze voedingen zijn gedemonteerd uit bestaande PS3 systemen en kunnen in sommige gevallen sporen van demontage (lichte krassen) vertonen, dit heeft uiteraard geen invloed op de werking.

Prijs € 10,00


Power Eject Board voor PS3 Slim.

 

Niet geschikt voor de PS3 Slim 300x modellen.

 

 

 

 

 

 

Prijs € 5,00


Interne opslag HDD


Interne HDD 40GB

 

incl. bevestiging voor ps3 Slim.

 

 

 

 

 

Prijs € 5,00